Servicii

Grup Industry M&G Partner – Pitesti este distribuitor de piese de schimb originale si aftermarket pentru masini si utilaje agricole.

 

Compania noastra este distribuitoare Granit-Parts Germania, unul dintre distribuitorii renumiti de piese de schimb pentru utilajele agricole in Europa. Va punem la dispozitie piese aftermarket – de producator si originale.

 

Indiferent de utilajul agricol pe care il detineti si indiferent de marca lui, la noi gasiti orice piesa de schimb, pe principiul totul intr-un singur loc. In general, pentru un utilaj, se fabrica aproximativ 60-70 % din piese atat originale cat si aftermarker, restul de 30-40 % fiind doar originale.

 

Piesa originala, simbolizata OE este cea care vine in ambalaj pe care este scris numele utilajului dumneavoastra, de exemplu John Deere. Piesa OEM este o piesa originala, la fel ca OE, numai ca nu vine in ambalajul cu numele utilajului ci in ambalajul cu numele brand-ului piesei, de exemplu Bosch. Piesa AM este o piesa aftermarket fabricata de producatori diversi de exemplu Bosch, care vine ambalata in ambalajul distribuitorului cum sunt cele de la Granit-Parts.