CONSULTANTA GRATUITA

Folosim programe speciale de identificare a pieselor. Piesele nu pleaca catre dumneavoastra decat dupa ce suntem siguri ca identificarea lor este corect facuta si pe baza datelor pe care ni le-ati furnizat. Pentru o identificare exacta a piesei de care aveti nevoie trebuie sa ne furnizati urmatoarele date: marca utilajului pentru care cereti piesa, modelul utilajului, seria de sasiu, anul de fabricatie si codul piesei daca exista.   Aceste date le puteti gasi in diferite locuri in functie de tipul utilajului:

  1. la tractoare le gasiti in unul din urmatoarele locuri: pe o placuta care se gaseste pozitionata pe cabina pe una din parti, deasupra la roata dreapta fata, sub pedala de ambreiaj, sub volan, pe stalpul din dreapta cand urcati in cabina. Daca piesele sunt pentru motor atunci avem nevoie si de datele de pe placuta motorului sau daca nu o mai aveti atunci pe blocul motor este o serie din turnare(in relief). Daca piesele sunt pentru punti atunci avem nevoie de datele de pe placuta de pe punte, pe care de regula o gasiti prinsa cu nituri la jumatatea puntii. Daca doriti un scaun de tractor sau piese de schimb pentru scaune de tractor atunci avem nevoie de datele de pe placuta scaunului.
  2. la pluguri aceste date le gasiti pe o placuta care se afla prinsa pe capul plugului; pentru piesele de uzura ale plugurilor, respectiv fier de plug, dalta, cormana, cormanita, plaz, datele le gasiti pe spatele lor.
  3. la discuri datele le gasiti pe o placuta prinsa pe protapul discului
  4. la restul utilajelor aceasta placuta este pozitionata de catre producator in diverse locuri pe utilaj, trebuie doar sa o cautati cu atentie pentru ca ea exista.